Elektriker vagtordning

Har du brug for hjælp af en autoriseret elektriker med vagtordning, ring os nu. På denne side kan du ellers læse mere om hvad elektriker vagtordning og elektriker vagt er og betyder

Elektriker døgnvagt

Få et elektriker tilbud og pris

Hvis du har brug for en fejlsøgning og hvis det ikke er et akut opstået problem, udfyld vores formular og så kontakter vi dig for flere oplysninger eller en elektriker vagt pris. Du er også velkommen til at sende os en mail

Mailadresse

kontakt@elektriker-akut.dk

Vagttelefon

( +45 ) 22 23 55 94

Vores elektriker vagt tilbyder

Hvad er elektriker vagtordning og elektriker vagt?

En elektriker vagtordning er når elektrikerfirmaet har et behov for, at medarbejderne er til rådighed uden for virksomhedens normale arbejdstid. Elektriker Akut er en del af Norh og vi tilbyder elektriker vagtordning for alle vores kunder. Det betyder at vi indgået i en aftale med vores medarbejderne om, at de skal stå til rådighed til med kort varsel at udføre arbejde uden for virksomhedens normale arbejdstid. En elektriker vagtordning er positivt for vores kunder men koster også mere da udgifterne for virksomheder bliver væsentligt større. 

Elektriker tilkaldevagt og elektriker rådighedsvagt betyder samme som elektriker vagtordning. En tilkaldevagt og en rådighedsvagt dækker over det samme. Har virksomheden et behov for, at medarbejderne er til rådighed uden for virksomhedens normale arbejdstid, kan virksomheden indgå aftale med medarbejderne om tilkalde- og rådighedsvagter. (danskindustri.dk)

Bestil elektriker vagtordning eller tale med en elektriker tilkaldevagt

Har du brug for rådgivning af en elektriker med vagtordning så kan du altid kontakte os, via telefonen kan vi hjælpe dig bedst muligt og hurtigst muligt. 

Vores elektrikere på vagt er glade før at hjælpe alle som ringer til os og ønsker selvfølgelig at du ska få den bedste, effektiveste og billigste løsning hos os. 

Vagtordning til elinstallationer

Alle ejendomme og boliger har en el-installation, der omfatter alt fast installeret el-udstyr såsom el-ledninger og vægstik. I private boliger omfatter anlægget al fast installeret el som elværk, elledninger, stikkontakter og afbrydere – altså al el, der bruges til og med stikkontakten. Som ejer af din egen el-installation er du ifølge lovgivningen ansvarlig for, at el-installationen er sikker. Ved alle former for el-arbejde anbefaler vi derfor på det kraftigste, at du henvender dig til en erfaren elektriker, som sørger for, at installation og reparation udføres korrekt. Du er velkommen til at kontakte vores vagt elektriker, så guider vi dig til det rigtige sted!

Hvad kan vores elektriker vagtordning og elektriker vagt gøre for dig?

Vi tilbyder omfattende service fra beregning og rådgivning til materialevalg, el-installation samt fejlfinding og support. Vi udfører el-arbejde i hele København og Nordsjælland for private, boligforeninger, virksomheder og kommuner. Vi brænder for at skabe førsteklasses løsninger designet til dine behov og er stolte af vores team af erfarne og professionelle elektrikere med tilkaldevagt. 

Autoriseret elektriker tilkaldevagt med vagtordning

En autoriseret elektriker er autoriseret til at udføre både installation af ny el og omlægning af gamle ledninger. Ansættelse af en autoriseret elektriker er af stor betydning for at sikre både din sikkerhed og det arbejde, der skal udføres. Hvor at drive elektriker vagtordning, er der et lovkrav om autorisation. Alle vores elektrikere er certificerede med stor erfaring og tilbyder en bred vifte af serviceopgaver. Ud fra et forsikringsperspektiv er det også helt afgørende at hyre et autoriseret selskab for at din forsikring er gyldig. Vi arbejder naturligvis efter loven, som sikrer, at vores arbejde udføres korrekt af elektrikere med de rette kompetencer.