Elektriker Pris

Udfyld formularen og få en pris eller svar på eventuelle spørgsmål – Læs mere om vores prissætning på vores hjemmeside nederst 

Elektriker pris

Udfyld formularen og få en fast pris

Udfyld formularen og få en fast pris på din elektriker opgave lokalt, husk at sætte dig ind i vores prissætning eller at spørge om prisen ved bestilling af akut elektriker, priserne kan variere og vi kan give tilbud

Adresse

Sankt Jørgens Allé 6

Mailadresse

kontakt@elektriker-akut.dk

Vagttelefon

( +45 ) 22 23 55 94

Vi tilbyder

cropped image on electrician cutting wires from electrical panel with pliers in corridor
Electrician is installing and connecting a lamp to a ceiling.

Ønsker du et tilbud? Ring nu og aftal pris

Hvis der skal laves meget inden for forskellige fag, udarbejder vi meget gerne et samlet tilbud og giver en fordelagtig og konkurrencedygtig mængderabat. Nogle gange giver vi også “good will” rabat (typisk 20-30%), f.eks. hvis opgaven viser sig være meget hurtigt overstået, eller meget mindre end forventet. 

Er prisen en afgørende faktor for dig, læs venligt igennem vores prissætningspolitik før du bestiller en elektriker akut. Så er du ikke i tvivl om prisen og hvad det kommer at koste dig. 

electrician fixes electrical wiring of lamp

Om vores prispolitik ved akutte elopgaver og elektriker på tidsbestilling

I stille perioder eller hvis din opgave kan vente så kan vi udarbejde fordelagtige tilbud til dig.

Vi forsøger at holde vores priser nede, men vi går ikke på kompromis med, gældende lovkrav omkring KLS (kvalitetssikring), arbejdsgiverforening, forsikringer, uddannelse, kvalitet og service. Vi er medlem af Tekniq og elektriker overenskomsten.

Priserne hos os er som regel ikke de laveste ved akutte ærinder og hasteopgaver, specielt i perioder hvor vi har meget travlt og de dage hvor det er svært for os at stille elektrikere/personale til rådighed, f.eks. ved jul og nytår og andre perioder hvor vores kalender er fyldt op.

Prissætningen er alligevel udviklet sådan at den rummer en stor fleksibilitet. Vi mener at vores ansatte elektrikere og samarbejdspartneres fortjener en ordentlig og fair løn, når de stiller sig ekstra til rådighed, eller har rådighedsvagt også om natten, og rykker ud i alle vind og vejr for at hjælpe andre i en akut nødsituation vedrørende el.

Vores elektriker forsøger altid at give god service og få prisen oplyst eller i hvert fald henvise til hvor du kan få vores priser og andet relevant info at vide f.eks. et link til vores hjemmeside, i travle situationer hvor der måske er mange spørgsmål omkring f.eks. en opgave og autorisation osv. er det ikke vores elektrikeres ansvar at oplyse om det hele inkl. priser, selvom at vi er overbeviste om at de gør sit bedste med at få det mest relevante info på plads. Tænk på at det er forskelligt hvad der er vigtigt for kunde til kunde, nogle mener at prisen er vigtigst imens andre går op i hurtig service og sikkerhed.

Timepriser hos elektriker-akut.dk

Timepris kl. 07.00-15.00, 640,- ekskl. moms (+ kørsel 4 kr. pr. km. ekskl. moms.) Parkering efter gældende parkering zoner

Timepris kl. 15:00-18.00, 960,- ekskl. moms. (+ kørsel 4 kr. pr. km eksklusive moms.) Parkering efter gældende parkering zoner

Timepris efter kl. 18:00 og så til kl. 07:00, samt weekend og helligdage 1280,- ekskl. moms. (+ kørsel 4 kr. pr. km eksklusive moms) Parkering efter gældende parkering zoner

Bestilling af akut vagtudkald yderligere udrykning tillæg (læs under vagtudkald her på siden).

Vi tager et opstart gebyr på 1600,- for små serviceopgaver, ikke vagtudkald relateret, oveni kommer timepris hvor der faktureres for minimum 2 timers arbejde for hvert besøg. Hvor den første time dækker kørsel, dvs. tiden vores elektriker bruger på at køre til og fra opgaven.

Vi runder altid op til hele timer.

Vores priser en 100 % gennemsigtige og i en elektriker time indgår servicevogn samt miljøtillæg.

Kørsel 4 kr. pr. km ekskl. moms. gælder som regel fra firmaets adresse. ved bestilling af vagtudkald så tælles kørsel fra der hvor elektrikeren befinder sig, ved bestilling. Husk at spørge elektrikeren, hvis du har brug for mere info.

Ved krav om lovpligtig KLS faktureres yderligere 1 time, dvs. 640kr eksklusive moms. 

 

directly-above-of-workplace-for-construction-worker-1.jpg
Electrician is installing and connecting a lamp to a ceiling.

Vagtudkald – bestilling af elektriker på rådighedsvagt


Vagtudkald tillæg (udover normal timepris) kl. 07:00-15:00 i hverdagene, 2.800.- inkl. moms.

Vagtudkald tillæg (udover weekend timepris) weekend og helligdage samt 15:00-07:00 i hverdagene 3.800.- inkl. moms.

Der faktureres for minimum 2 timers arbejde (se under timepriser) og vagtudkald tillæg ved hvert bestilt vagtudkald.

Derudover så vil der altid skulle betales for kørsel og parkering.

Ved afbestilling af vagtudkald inden for 15 min. opkræves 1.000,- inkl. moms. Ved afbestilling af vagtudkald efter 15 min. opkræves fuld beløb. Husk at på 15 minutter så når vi at omstrukturere hele vores dag og aften, for at gøre os klar til at hjælpe dig akut.

Vi tilbyder vagtudkald hele døgnet mod gebyr, fordi at vi smider alt vi har i hænderne, betaler personale for at stå til rådighed 24/7 (rådighedsvagt) enligt elektriker overenskomsten, eller ringer ind en elektrikere på deres ledige tid. Ved vagtudkald skal der som regel betales ved besøg. Vagtudkaldstillægget dækker primært omkostninger som følger med i og med at tilbyde vagtservice 24/7.